HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

< Àfrica Costa d'Ivori

Informació bàsica:

Població: 22.848.945 hab.

Moneda: Franc CFA d'Àfrica Occidental

Idioma: Francès i idiomes locals

Extensió: 322.463 Km2

< Àfrica Costa d'Ivori

Viatjar a Costa d'Ivori és visitar un dels països menys turístics de la regió, i això ens permet gaudir d'una aventura inigualable encara lluny de les masses, i ser testimonis de tradicions ancestrals encara intactes. Des de les llargues platges de sorra del Golf de Guinea fins a les sabanes del nord, passant per la selva tropical, Costa d'Ivori és un país que us encantarà.

Parcs nacionals com el de Comoé i ciutats vibrants com Abidjan, el seu principal motor econòmic i cultural, on podrem visitar esglésies com la Catedral de Sant Pau i diferents mesquites interessants. També a Yamoussoukro, la capital del país, podem visitar la Basílica de la Nostra Senyora de la Pau, idèntica a la Basílica de Sant Pere del Vaticà. Les millors ofertes de viatges a Costa d'Ivori les trobaràs a Ganesha Travel.

Contacta'ns i descobreix Costa d'Ivori!

 

Tria la teva ruta

Burkina Faso i Costa d'Ivori

Burkina Faso i Costa d'Ivori
+
Durada: 14 dies
Sortides: Vàries, mirar sortides.
Des de: 1855 €

Sortides programades. Serveis de terra.

Temàtica d'aquesta ruta

En parella

En grup

Guia parla hispana

més info i reserves

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra Política de cookies   Acceptar