Sempre Nova York

Nova York és la ciutat que mai dorm i a la que s’hi pot anar durant tot l’any. És igual viatjar-hi per la primavera o l'hivern, ja que sempre us aportarà unes experiències inoblidables i úniques.

Nova York és la ciutat que mai dorm i a la que s’hi pot anar durant tot l’any. És igual viatjar-hi per la primavera o l'hivern, ja que sempre us aportarà unes experiències inoblidables i úniques.

L’hivern és únic, ja que podreu lliscar per la pista de gel, perdre-us per Times Square i gaudir del cap d’any més televisat i el que haureu vist en més pel·lícules.  A la primavera veureu els parcs i jardins florits, amb un clima temperat i podreu passejar amb tota tranquil·litat per la ciutat. L’estiu és quan hi ha més turistes i passareu més calor però que no us deixarà indiferent en cap moment. I la tardor, igual que la primavera que són les millors èpoques perquè no hi ha tanta gent, veureu com els terres dels parcs i els jardins s’omplen de les fulles que van caient dels arbres i creen uns colors molt bonics.

 

BROOKLYN

El districte de Brooklyn és el més famós de Nova York. Barclay Center és l’edifici icona del districte, ja que s’hi duen a terme moltes activitats, moltes d’elles de caire esportiu, aquest edifici és la seu de l’equip de l’NBA Brooklyn Nets i de l’equip de la lliga de hockey els New York Islanders. També s’hi porten a terme diferents concerts, gràcies a la seva grandària. El famós Pont de Brooklyn dissenyat amb cables de filferro que surten de la base del pont que és de ciment. El pont uneix la illa de Manhattan amb Brooklyn. Coney Island és un conjunt d’activitats  d’oci, des de teatres fins a les pròpies atraccions, esta obert des de Setmana Santa fins a Halloween.

 

MANHATTAN

A Manhattan hi ha el que és la icona de Nova York, però també dels Estats Units, que és la Estàtua de la Llibertat, que va ser un regal dels francesos. A la illa també hi trobem Central Park, que és aquell parc que hem vist tantes i tantes vegades en pel·lícules o en programes de televisió. És el parc més visitat dels Estats Units i en el que hi pots trobar esquirols, ocells, peixos, conills o tortugues i diferents especies d’animals. La gent local hi practica tot tipus d’esport, sempre hi veureu la gent o bé corrent o bé relaxant-se. A Central Park hi ha el Metropolitan Museum Art que és el museu d’art més important dels Estats Units, hi ha moltes col·leccions temporals i unes altres que són permanents. La 5a Avinguda és el carrer més famós de la ciutat, és on trobes la zona comercial més important amb luxoses botiques, la més famosa és la Apple. El Rockefeller Center també es troba a Manhattan. És un complexa d’edificis comercials que es situa entre la 5a i 6a avinguda on hi ha les botigues més luxoses de la ciutat de Nova York. El National September 11 Memoral & Museum que es troba on antigament hi havia les Torres Bessones i és una commemoració per aquells que van perdre la vida. El Madison Square Garden és un edifici multi ús per a tot tipus d’oci i és de les zones més famoses del món. Al Madison Square Garden és on juguen els New York Knicks (NBA), els New York Rangers (NHL) i New York Liberty (WNBA), i també s’hi fan altres activitats, com concerts o fins i tot actuacions del Cirque du Soleil. La High Line és una linia de tren que va deixar de fer-se servir i per això un grup de voluntaris va decidir que allò ho reconvertirien en un parc per tal de passejar i donar-hi vida, el parc fa 2.3 km de llarg i com que es troba elevat es veuen unes vistes de la ciutat i el riu Hudson espectaculars. Al llarg del parc hi ha exposicions temporals i algunes que ja són permanents. Al sud hi ha el districte financer on trobem Wall Street amb l’edifici de la Borsa que és el més important, també el Federal Hall que és un edifici molt important per la història dels EUA, dins hi ha un petit museu que explica la historia de l’edifici, fora hi ha l’estàtua George Washington. Grand Central Terminal, és de visita obligada pel seu hall que és la part més impactant de l’estació. El edifici Chrysler vol assemblar-se a un automòbil, però l’interior és art decó.

Broadway és un districte de Manhattan on hi ha tots els teatres i musicals més importants, si esteu per Nova York, no us podeu deixar perdre la oportunitat de veure un dels diferents musicals que hi ha.

 

BRONX

El Bronx tot i que és complicat i s’ha d’anar amb compte, s’ha de veure, és un lloc que s’ha de visitar, perquè és una part important de la ciutat. Veure la vida local en primera persona, com actuen al seu dia a dia. Aquí una parada quasi obligatòria és la Cabanya de Edgar Allan Poe, que és on vivia l’escriptor.

 

Nova York serà una experiència inoblidable, no dubteu en contactar amb nosaltres si teniu algun dubte, estarem encantats de formar part del vostre viatge.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178