Safari a Tanzània (by Marta)

Un viatge per almenys un cop a la vida

Miraré de transmetre-us en paraules l’emoció que sents a mida que vas transitant per Tanzània i vas trobant diferents ecosistemes i parcs naturals on hi ha animals en plena llibertat, entre ells els famosos Big Five (elefant, lleó, rinoceront, búfal i el tímid lleopard). És un viatge que normalment comences de menys a més, acabant a Serengueti com a “festa final” de l’experiència del safari.

 

Passaria hores parlant de Tanzània o de molts altres llocs d’Àfrica que m’han robat el cor, de manera que acotaré la informació i us parlaré només del  Serengueti, que no només és un dels principals Parcs Naturals de tot Àfrica on viure un safari, sinó que també és una paraula d’origen Massai per descriure la zona: vindria a ser la traducció d’ “allà on la terra es perllonga eternament” i és una explicació literal del què passa amb el paisatge perquè sembla que l’horitzó és infinit i s’acaba ajuntant amb el cel.

 

Serengueti és el Parc Nacional de Tanzània que enllaça amb el Masai Mara a Kenya. Junts formen un dels millors destins per Safaris a l'Àfrica. Cada any 1,5 milions de nyus i 200.000 zebres duen a terme una migració circular dins d'aquest territori seguint les pluges per trobar pastura i assegurar l’aliment. Així com un dia va venir l’home i va dividir la zona en 2 països diferents, els animals no tenen fronteres i això vol dir que la Gran Migració segueix a les pluges i per tant els podem trobar tant a la part tanzana com a la part de Kenya en el moment de l’any que s’escaigui.

 

El Parc Nacional compta amb 14.763 km2 i en un espai tan gran es barregen diferents ecosistemes, per això a Serengueti trobem grans explanades, boscos i sabanes.  Nosaltres ens hi perdríem però els animals compten una gran intuïció natural per moure’s per la zona.

 

Anar a Serengueti és tota una experiència, no només per l’oportunitat de poder dormir en plena sabana i per tant gaudir d’una manera d’allotjar-se totalment diferent, sinó també perquè cada dia és una sorpresa nova, amb camins nous a recórrer per veure els animals en plena llibertat vivint en el seu habitat.

 

El Parc Nacional de Serengueti és un dels llocs amb més fauna al món. És un dels llocs d’Àfrica on podeu veure els “Big Five” però també hi trobareu tot tipus d’animals com zebres. nyus, hipopòtams, 350 espècies d’aus, hienes i guepards. Emociona tenir la sort de trobar lleones amb les seves cries,  jirafes baby o mares elefants extraprotegint els seus fills. No ens separa tant el comportament dels animals amb el nostre, realment és preciós de veure i tan de bo tingueu l’oportunitat de descobrir-ho algun dia.

 

És imprescindible anar amb guia, està prohibit anar en privat per la seguretat de tots. Nosaltres comptem amb guies de parla espanyola. A Ganesha Travel us podem fer el viatge en privat o en petits grups de fins a 7 persones. Us podem apropar a llocs preciosos que ni tan sols heu imaginat!

 

Voleu viure aquesta experiència per aquest paradís de la natura? Estarem encantats de portar-vos-hi!

 

Contacteu-nos i us dissenyem una ruta a mida adaptant-nos totalment a les vostres necessitats.

https://www.ganesha.cat/ca/destinacions/africa.html

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon 972426178

 

Safari Serengueti