Assessorament personalitzat

Si ets dels viatgers a qui els hi agrada organitzar i reservar el viatge directament, et podem ajudar en la preparació del teu viatge, estalviant-te molt de temps buscant informació i donant-te l’ajuda que necessites per centrar-te en gaudir del viatge i preparar-lo al teu gust.

T’ajudarem a optimitzar bé el temps durant la preparació del viatge somiat i canalitzar tota la informació que hi ha de les destinacions, millors èpoques per viatjar, dubtes entre escollir destins, aprofitar molt bé el temps durant el viatge perquè s’adapti al que esperes trobar, saber quins són els punts més importants a visitar, ajudar-vos a distribuir bé els dies i fer l’itinerari del viatge, saber on dormir per visitar millor i no desplaçar-vos més del necessari...

I tingueu en compte que NO us estem venent ni reservant el vostre viatge, NO ens heu de reservar cap servei a nosaltres, us ajudem en tot el que necessiteu per aconsellar-vos sobre les destinacions i la organització del viatge però sereu vosaltres qui us fareu les reserves del viatge.

Disseny d’itinerari a mida

Us preparem l'itinerari seguint les vostres preferències i, juntament amb els nostres coneixements del destí i l'experiència organitzant viatges, us optimitzarem la ruta al màxim.

Aquest disseny us inclourà informació detallada, no només d'un dia a dia d'exemple, sinó també de links d'allotjaments recomanats i activitats a realitzar, ja sigui amb tours organitzats o pel vostre compte.

Els nostres consultors

Som un equip format per 4 persones apassionats pels viatges, conèixer nous destins, cultures i, en general, conèixer món.

De caràcter obert i extravertit, que ens encanta parlar de viatges i experiències arreu del món. Portem més de 20 anys d’experiència en la preparació i assessorament de viatges, preparant rutes i experiències personalitzades arreu del món i també cada any fem diferents viatges per seguir estant al dia del que ens podem trobar arreu i així poder-vos ajudar al màxim. Part de l’equip ha viscut en diferents països i també hem visitat més de 110 destinacions de les quals us podem assessorar per a què gaudiu del viatge que esteu esperant.

CONSULTA LES NOSTRES TEMÀTIQUES DE VIATGES - més info