Descobreix la Costa Est de Canadà

Canadà és un país molt variat. Hi conviuen dos llengües molt diferents entre elles, l’anglès i el francès. És un país que cuida molt de la seva naturalesa, i del seu patrimoni en general. Avui farem una visita des de la distància d’aquest bonic país que el trobem just a sobre dels Estats Units.

Canadà és un país molt variat. Hi conviuen dos llengües molt diferents entre elles, l’anglès i el francès. És un país que cuida molt de la seva naturalesa, i del seu patrimoni en general. Avui farem una visita des de la distància d’aquest bonic país que el trobem just a sobre dels Estats Units.

ONTÀRIO

Toronto  és la capital financera del país. Bay Streets és el nucli financer de la ciutat. Yongue Street és el carrer més llarg del món amb 56 km i és un lloc històric nacional. Hi trobem la Torre CN que és una estructura no sostinguda per cables a terra ferma. Al cap de munt hi ha un observatori on es pot veure tota la ciutat. No us podeu perdre el centre comercial de Toronto Eaton que és un gran centre comercial amb moltes botigues. Queens Park és un parc urbà on hi ha l’edifici legislatiu d’Ontàrio.

Ottawa és la capital administrativa del país, hi ha el Parlament, la Cort Suprema i el Canal Rideau que divideix la ciutat, el canal va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si heu estat al Guggenheim de Bilbao us semblarà que hi heu tornat per un moment perquè si passeu per la Galeria Nacional de Canadà hi trobareu una de les aranyes que va fer Louise Bourgeois.

Les cascades del Niagara són un grup de cascades que es troben al riu Niagara a la frontera entre els Estats Units i Canadà. Comprenen tres cascades, la canadenca, l’americana i el Vel de la Núvia.

Les Mil illes és un arxipèlag de 1864 illes que hi ha a la frontera entre Canadà i els Estats Units al llarg de 80 km, hi ha illes de diferents mides, van des dels 100 km2 a illes ocupades per una sola residencia o simplement inhabitades.

 

QUEBEC

La ciutat de Quebec és una ciutat amb moltes activitats per fer i molt per visitar. És una ciutat emmurallada i això és gràcies als europeus que es varen assentar aquí i està molt ben conservat. Una activitat molt famosa i important a la ciutat i sobretot a les afores de la ciutat és visitar les Cabanyes de Sucre que són unes granges on es produeix el xarop d’auró i si vas al Quebec és una visita quasi obligatòria. La Cascada Montmorency és un conjunt de tres cascades que estan formades pel riu que porta el mateix nom, divideix la ciutat. La cascada fa 93 metres d’alt i és 30 metres més alta que les Cascades del Niagara. També s’anomena El Gran Salto. Les Planes d’Abraham és una àrea històrica, on va tenir lloc la Batalla de les Planes d’Abraham. Avui en dia el parc té molta vida, s’hi practica esport, s’hi fan concerts i festivals. El Jardí de Joana d’Arc es troba a les Planes d’Abraham i hi ha una estàtua eqüestre que commemora a Joana d’arc. El Cap Diamant és el nom del cap que hi ha a la ciutat. El Grande – Alleé és una de les arteres més famoses de la ciutat, es troba sobre el turó del Quebec paral·lelament al riu Sant Llorenç, on hi ha molts edificis i restaurants. El Parlament del Quebec és un edifici de vuit pisos que és molt bonic i que mereix una visita. La ciutadella és una base militar activa on hi ha el governador del país i el monarca i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hi ha un conjunt d’obres que es troben integrades al sistema de fortificacions de la ciutat que s’anomenen Les Portes del Quebec, n’hi ha 6, però la que té més renom i la que es visita més és la Porte Saint – Louis. La Plaça de les Armes és el nucli de la part històrica de la ciutat, al mig de la plaça hi ha una font neogòtica. El Port del Quebec és el segon més gran del país i és una part important de la ciutat. Quan estigueu al Quebec i visiteu la Plaça Reial veureu qeu us remuntareu als orígens de la Nova França, podreu visitar Notre – Dame – des – Victories.  El Chateau Frontenac és un edifici majestuós que tot i que és un hotel us podeu apropar per veure’l, us deixarà amb la boca oberta.

La ciutat de Montreal es troba al sud de la província del Quebec. A aquesta ciutat podreu visitar la Basílica de Notre Dame que és la església més important de Canada i és Patrimoni Nacional i juntament amb el districte antic és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. També la Plaça d’Armes que és una plaça a la zona antiga de la ciutat, al centre de la plaça hi ha un monument a la memòria de Paul Chomedey que va ser qui va fundar la ciutat de Montreal. A 500 metres hi ha la Plaça de Jacques – Cartier que és una plaça pels vianants, bé ho és només a l’estiu. A la plaça hi trobem el monument que s’anomena Monument Nelson, perquè està dedicada a Horacio Nelson que va morir a la batalla de Trafalgar. El Mont Royal és una muntanya que es troba dins del Parc de Mont-Royal, es troben al nord de la ciutat. La muntanya consta de tres cims: Colline de la Croix, Colline d’outremont i Colline de Westmount.

A la regió del Quebec hi ha un parc/zoo que s’anomena Parc Omega, però no és un Zoo tal i com els entenem nosaltres, sinó que hi ha els animals en llibertat en el parc i amb un cotxe fareu la ruta i els veureu, si heu estat a Sigean (França) sabreu del que us parlo. Al parc hi ha moltes activitats per fer com pícnic, o veure els magnífics animals autòctons de la regió.

Les pistes d’esquí més famoses del Quebec són al Mont Tremblant, a l’hivern i part de l’any les trobarem nevades, i quan no estan nevades és el lloc ideal per fer kayak, rafting, ciclisme i diferents esports.

Hi ha un estuari que s’anomena de Sant Llorenç tindreu la oportunitat de veure balenes.

 

Si teniu ganes de viatjar a Canadà no dubteu en demanar-nos ajuda o consells que us prepararem un viatge inoblidable.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178