Guies de viatge

Quina és la millor guia? Aquesta pregunta no té una sola resposta, perquè depenen del tipus de viatge, del tipus de persona que viatja li agradarà més un tipus de guia o una altre. Nosaltres us deixem aquí unes recomanacions perquè pugueu trobar la millor guia per vosaltres.

Quina és la millor guia? Aquesta pregunta no té una sola resposta, perquè depenen del tipus de viatge, del tipus de persona que viatja li agradarà més un tipus de guia o una altre. Nosaltres us deixem aquí unes recomanacions perquè pugueu trobar la millor guia per vosaltres.

1. LonelyPlanet: és una guia molt completa, escrita en to informal, ordenada i fàcil de fer servir i d’entendre. És molt pràctica, com arribar a un lloc, com desplaçar-te sense problemes per la zona. Tots els llocs estan senyalats al mapa. Hi ha 4 seccions: Preparació del viatge, explorar, comprendre i guia de supervivència. S’actualitza cada 2 anys. Està disponible en anglès i alguns destins en espanyol.

2. Rough Guides: aquesta guia hi trobareu explicacions culturals i molt pràctiques. No hi trobareu moltes fotos però al seu punt fort és la cartografia i els itineraris proposats a peu per les ciutats. Hi ha uns apartats de Primeres vegades a una zona o com viatjar amb nens. A més de 200 destinacions. Està disponible en anglès.

3. Bradt: és una guia on explica detalladament la historia, costums, religió, idioma i el medi ambient de la regió. Mapes i plànols molt detallats. L’autor ens introdueix a la vida local i això ens facilitarà la comprensió dels locals. Consells pràctics. 200 títols disponibles en anglès.

4. Trotamundos: és la traducció de les guies franceses Routard. Són senzilles i fàcils d’utilitzar. Sense imatges, però amb molts consells i comentaris pràctics. Breu introducció de la història de la zona amb mapes i plànols. Itineraris temàtics. Està disponible en espanyol.

5. TimeOut: és una guia urbana. S’actualitzen amb freqüència. Informació útil sobre activitats a les ciutats. Introducció a la ciutat i la selecció dels llocs d’interès. Està disponible en anglès.

6. Guiasvisuales: és la traducció de les guies DK. Són molt gràfiques amb moltes fotos i amb explicacions detallades. Cuida molt els aspectes culturals i visuals. A la secció pràctica es mostren imatge de plats típics, la moneda. És la guia ideal pels que tinguin el viatge ja organitzat i vulguin conèixer el destí amb més profunditat.

7. Guia Total Anaya: és una guia amb els itineraris explicats al detall, et mostra els principals llocs d’interès amb mapes i plànols esquemàtics. Té un text molt complet exhaustiu, com la historia, l’arquitectura, la cultura. Consells i dades pràctics.

 

Ja esteu preparats per fer un viatge? No dubteu en comunicar-vos amb nosaltres per mail

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per telèfon 972426178. Estarem encantats d'ajudar-vos.

www.ganesha.cat