Malàisia, un país encantador

Malàisia és un país multicultural amb moltes ètnies diferents, és un mix de moltes cultures i això fa que encara sigui més interessant.

Malàisia és un país multicultural amb moltes ètnies diferents, és un mix de moltes cultures i això fa que encara sigui més interessant. A les ciutats més importants del país hi ha els barris de Chinatown i Little India que són petits tastets de Xina i de Índia a un altre país, botigues, restaurants i tot tipus de menjar i altres coses típiques, és el que trobareu en aquests barris.

Malàisia es troba al sud-est asiàtic i està dividida en dues parts, la península malaia que limita amb Tailàndia i la malaia oriental que es troba a la zona nord de la illa de Borneo i limita al sud amb Indonesia i al nord amb Brunei. La capital és Kuala Lumpur. La llengua oficial es el malai, però es parla molt l’anglès. L’islam és la religió oficial, seguidament del budisme.

És un país amb molt encant i on els locals viuen la vida amb molt relax. El yoga és un dels esports més practicats a Malàisia. No dubteu en practicar-lo si us trobeu allà, ja que serà una experiència única.

Malàisia és un paradís pels amants de les compres, ja que tot el que necessiteu-ho trobareu a Malàisia, botigues amb descomptes durant tot l’any.

La selva tropical que hi ha al país és la casa de moltes aus i també de la flora més antiga del món. Malàisia preserva els boscos, parcs i jardins, per tal de mantenir l’encant del país.

Bussejar a Malàisia és un dels millors llocs per practicar el busseig tant per l’aigua, que és clara com per la fauna i la flora.

 

Les ciutats més importants del país tenen una riquesa cultural molt important.

KUALA LUMPUR

Hi ha les Torres Petronas, que son dues torres bessones de 88 plantes que estan inspirades amb formes geomètriques, és la icona del país i de la ciutat. Les dues torres estan comunicades amb un skybridge. La torre de Kuala Lumpur que és un altre icona compte amb unes vistes panoràmiques de tota la ciutat, és d’arquitectura islàmica amb escrits àrabs. És una ciutat amb molts temples, dedicats a les diferents religions que acull el país. La natura, la flora i la fauna és una part important pel país, sobre tot amb la flora, ja que hi ha parcs naturals, jardins i parcs on relaxar-se, passejar i gaudir del país.

 

LANGKAWI

Si el que busqueu és un lloc de platges on es barreja la fauna i la flora amb una molt bona infraestructura turística, Langkawi és la solució. En aquesta part del país hi trobareu aigües termals per poder relaxar-se i com a curiositat aquí hi ha platges de sorra negra.

 

CAMERON HIGHLANDS

És una zona totalment verdosa de muntanyes que estan cobertes totalment de vegetació. Es veuen les plantacions de té que és una de les millors excursions per fer un cop sou a Cameron Highlands, ja que hi ha la plantació de té més gran del sud-est asiàtic. Un altre atractiu d’aquesta zona és la Honey Bee Farms que tal i com diu el nom són granges de mel d’abella i es pot veure com es produeix la mel, fins i tot tastar-la i si us ha agradat molt comprar-ne. Per aprendre més sobre les papallones i diferents insectes, a Cameron Highlands hi ha la Butterfly Farm. I pels que els hi agradi molt la fruita i per ser més precisos les maduixes, aquesta zona és la indicada, les maduixes són una icona i part del paisatge. Depenen de la època de l’any es pot col·laborar a l’hora de recollir-les.

 

PENANG

És la capital del menjar, aquí trobareu les delícies culinàries del viatger. La capital d’aquesta regió és Georgetown, que molta gent només visita això, i es perden tota la naturalesa que ens proporciona Penang. Hi ha parcs nacionals i platges. A Georgetown es pot visitar la Mansió Blava, el Fort Cornwallis, i l’art de carrer que us deixarà bocabadats quan menys us ho espereu. El temple Xino Theon Hou, la catedral de la Asunción i la Mezquita Capital Keling són la mostra del mix de religió que viu el país.

 

TAMAN NEGARA

El parc nacional de Taman Negara que és un bosc tropical verge. L’atracció principal del parc és el Canopy Walkway que fa 530 metres de llarg i 40 metres d’altura. És el lloc ideal per fer trekking sobretot per la flora i la fauna. La tranquil·litat que respirareu farà que no vulgueu marxar. Al riu es poden fer diferents activitats aquàtiques, com gaudir de l’adrenalina amb els ràpids i gaudir d’un creuer pel riu. Explorar les coves és una experiència fascinant, ja que es poden veure molts rat-penats.

 

SELENGOR

És la ciutat de les llums digitals, és impressionant arribar i veure llums que us il·luminen el camí amb diferents formes. Hi ha un parc temàtic pels visitants, que com tota la ciutat esta plena de llums. La mesquita blava també es troba a aquesta ciutat.

 

Malaisia és un país molt interessant, segur que no us deixarà indiferents, amb moltes activitats per fer i amb molta vida. Els locals són gent encantadora. Si teniu ganes de visitar el país no dubteu en preguntar-nos qualsevol dubte.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Teléfono 972426178