Què és un Onsen?

Sabem que molts us pregunteu que és un Onsen i avui us donarem totes les pistes per tal de poder gaudir-los al màxim.

Sabem que molts us pregunteu que és un Onsen i avui us donarem totes les pistes per tal de poder gaudir-los al màxim.

Els Onsen són unes aigües termals d’origen volcànic que es troben a Japó. Són els banys tradicionals japonesos que aprofiten la calor natural procedent de l’activitat volcànica que hi ha al voltant.

Hi ha diferents tipus d’Onsen. N’hi ha que només tenen una piscina, altres que tenen dues piscines, una interior i l’altre exterior, i també hi ha altres que tenen varies piscines de diferents mides, temperatures o qualitats curatives. Degut al budisme els Onsen s’associen molt a la purificació.

En aquestes piscines s’hi entra totalment despullat i per norma general separats per sexe, és a dir, hi ha una piscina per homes i una per dones. Abans d’entrar a l’aigua, us heu de rentar a unes dutxes que hi ha. Només podeu portar una tovallola de mà, per assecar-vos la cara, ja que fa calor, però aquesta tovallola no pot tocar l’aigua.

Si teniu ganes de viure una experiència Onsen a Japó no dubteu en contactar amb nosaltres, us prepararem un viatge únic.

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178