Solitaire (by Marta)

El dolç secret de Namíbia

Quan tanquem la porta de casa i marxem de viatge obrim la porta a noves aventures i a nous sabors. Sovint no recordem què vam menjar fa 3 dies però sí que recordem aquell plat típic d’Etiopia (injera), el picant d’un mercat perdut per Langkawi o un fabulós pastís de poma enmig del no-res que olora a recent fet.

 

En aquesta entrada del blog us descobreixo un dolç secret ben amagat ... que només podreu gaudir si viatgeu a Namíbia!

 

Namíbia és un d’aquells països que us recomano visitar en algun moment de la vostra vida. Avui us faig un petit tast del país apropant-vos a Solitaire, una mítica benzinera enmig del desert. Durant molts anys va ser l’única benzinera que existia abans d’entrar al desert de Namib (actualment n’hi ha una altra a Sesriem).

 

La benzinera segueix funcionant a dia d’avui i als voltants hi trobem ferralla de cotxes antics que es van quedar encallats en aquest remot lloc de el món, donant un aire solitari i aturat en el temps. Encara que en l'actualitat aquest punt de subministrament ha incrementat el nombre de serveis als viatgers, segueix sent un lloc que manté l’originalitat i que no deixa de sorprendre.

 

Però el secret amagat no està en la benzina ni en la ferralla sinó que al costat hi ha la Bakery on s’hi cuinen els pastissos de poma més bons de tot Àfrica i us aconsello totalment parar a prendre un expresso i fer-vos amb una tall d'aquests deliciosos pastissos (Apfelstrudel).

 

McGregor Bakery va ser fundada per Percy Cross (Moose) McGregor, 1 namibi blanc que és tota una llegenda al país. Moose va morir l’any 2014, però els seus successors mantenen el lloc obert.

 

Ja sabeu que Namíbia és un destí que ens encanta a Ganesha i és que no només el pastís de poma, sinó tot el contrast de paisatges, el desert, els trekkings, les ètnies i el safari a Etosha us conquistaran...

 

Voleu pastís de poma?? Us apunteu a viure un viatge totalment a la vostra mida per viatjar a Namíbia?

 

No dubteu en contactar amb Ganesha Travel, us prepararem un viatge totalment únic!

https://www.ganesha.cat/ca/destinacions/africa/namibia.html

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon 972426178

  

I amb el permís dels meus amics, us comparteixo un tall de Apfelstrudel per a què aneu fent boca del què us espera a Solitaire!

Solitaire (by Marta)