Sud-àfrica, un país "europeu" a Àfrica

Sudàfrica és un país molt desenvolupat i amb una gran diversitat cultural. El país combina els parcs nacionals amb les ciutats. És un país amb molta història que no us deixarà indiferent. Des de l’any 2010 que va coincidir amb el Mundial de Futbol va haver-hi una gran millora en les infraestructures del país, tant pel que fa el turisme, com per les carreteres que són bones per poder conduir tu mateix per aquest magnífic país.

Sudàfrica és un país molt desenvolupat i amb una gran diversitat cultural. El país combina els parcs nacionals amb les ciutats. És un país amb molta història que no us deixarà indiferent. Des de l’any 2010 que va coincidir amb el Mundial de Futbol va haver-hi una gran millora en les infraestructures del país, tant pel que fa el turisme, com per les carreteres que són bones per poder conduir tu mateix per aquest magnífic país.

 

LES CIUTATS

Johannesburg, és la 2a ciutat més gran d’Àfrica, amb galeries d’art, museus, oci nocturn, teatres i una gran diversitat d’oci. És una ciutat amb un gran patrimoni cultural i és la capital econòmica del país i per tant la porta d’entrada al país, ja que aquí hi ha l’aeroport.

Una de les principals destinacions del país és Ciutat del Cap (Cape Town). Els seus colors i la decoració fa que la ciutat sigui molt especial. A la ciutat hi ha un munt d’activitats per fer i per tots els gustos. Table Mountain, és una muntanya que es pot pujar i que gaudireu d’uns paisatges increïbles i que des de dalt podreu veure unes vistes úniques. Les platges són de sorra daurada, i si hi aneu al capvespre us sorprendran uns petits pingüins, que tornen de l’aigua. La illa de Robben i Nelson Mandela és la illa on aïllaven certes persones i inclòs els feien presoners, és un racó amb molta historia. Cape Town és una ciutat amb molt ambient, tant de dia com de nit. Una de les experiències més increïbles per fer és  fer immersions amb gàbia per veure taurons.

 

PARCS NACIONALS

Les atraccions estrelles de Sudàfrica són els Parcs Nacionals. El més important és el Parc Nacional Kruger, que a part de ser el més conegut és dels millors d’Àfrica. Té una gran diversitat de flora i fauna increïble la qual podreu observar. És un parc que us pot proporcionar moltes activitats diferents, però el que més important i més famós fa aquest parc són els “Big 5”. Que no sabeu qui sou els “Big 5”? Doncs són els lleons, els rinoceronts, els elefants, els lleopards i els búfals i veure’ls en directe no té preu, serà una experiència que no oblidareu mai. Un altre parc molt important a Sudàfrica és l’Addo National Elephant Park, on hi ha un riu que és conegut per pescar i observar les aus. El parc nacional es va crear per poder salvar 11 elefants extingits i ara acull una gran varietat de fauna i flora; i és el tercer més gran de Sudàfrica i ofereix moltes activitats. En aquest parc hi trobareu els “Big 7”, si els “Big 7” són els “Big 5” més les balenes franques Eubalaena australis i els taurons blancs.

 

LES RUTES

Hi ha dos rutes amb encant que no us deixaran indiferents. La ruta 62 és una ruta que es fa al llarg de les vinyes, gaudireu d’uns paisatges increïbles. La ruta va d’est a oest o d’oest a est del Cap. Fent aquesta ruta podreu tastar els millors vins de la zona. La Ruta del Jardí és un recorregut amb un paisatge increïble al llarg de la costa sud-africana. El millor per conèixer el paisatge és conduir un mateix i gaudir d’un color blau intens del mar. Aquesta ruta fa un recorregut pel passat colonial del país. Plattenberg Bay i Knynsa són algunes de les joies que trobareu a la ruta.

 

EL SUD

Knysna és una ciutat on hi ha uns parcs nacionals i tota ella és un parc i jardí. Caminar o conduir per aquí és una experiència increïble. En aquesta zona les platges de l’oceà índic són ideals per fer esports aquàtics.

Port Elizabeth és el lloc on fer centenars d’activitats d’aventura diferent, tant aquàtiques com terrestres. Anar amb bicicleta, pescar, caminar, muntar a cavall, fer kayak, surf, MTB, rafting, escalada, submarinisme, snorkel o wakeboarding, és a dir el lloc perfecte per no avorrir-se. I no només es pot fer esport, també es pot visitar l’aquàrium, reserves marines, mercats per fer compres, galeries d’art, catedrals i esglésies i escultures amb molta historia.

 

A L’OEST

Per veure aus des de diferents llocs amb uns paisatges diferents el lloc ideal és Zululandia on podreu fer safaris i gaudir de la vida salvatge en el seu habitat natural.

Durban és el paradís de les compres, trobareu centres comercials, mercats i una gran diversitat cultural i unes platges boniques.

 

Si teniu algun dubte sobre Sudàfrica o us heu decidit per visitar aquest magnífic país, no dubteu en demanar-nos ajuda estarem encantats d’ajudar-vos.

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178