Especial Dones Viatgeres (by Marta)

Trucs femenins per un safari

Aquest és un pots especial per dones viatgeres quan van de safari.

Sóc la Marta de Ganesha Travel i sóc una enamorada d’Àfrica!

Quan em pregunteu sobre quina roba portar a un safari, el primer que us dic és que sobretot no us inspireu amb fotos de bloggers o instagramers. Moltes d’elles o no sabien on anaven o els era igual la seva salut i comoditat mentre la foto valgui la pena.

Òbviament que una és lliure de vestir-se com vulgui, però precisament em quedo amb la primera part de la frase: una és lliure!

Si realment voleu gaudir de la immensa sensació de llibertat que us pot oferir un safari és millor ser pràctica i deixar estar les sabates de taló, perfums, assecadors i planxes, outfits on exposeu la vostra pell a possibles picades,... tot plegat no us servirà per res i farà que la vostra maleta pesi més dels 10 o 15Kg permesos en els vols interns.

Heu de pensar que a vegades dormireu en lodges o en campaments que funcionen amb plaques solars. Això fa que si endolleu un assecador o una planxa fondreu els ploms de tot el campament i no només us quedeu amb el cabell sense arreglar sinó que deixareu a altres persones sense poder carregar el mòbil, que és la única cosa que per la poca potència que consumeix podreu endollar.

Deixeu el vostre perfum preferit a casa i sobretot busqueu cremes hidratants sense olors, a no ser què vulgueu ser el plat preferit de tots els mosquits. En aquests viatge faig servir la crema hidratant de ceraVe que hidrata moltíssim i no té olors.

Parlant de productes de perfumeria/farmàcia, no oblideu de portar tampax, compreses o copa menstrual. Potser a alguna de les ciutats podeu trobar-ne tot i que ho pagareu car, però una vegada en ruta és gairebé impossible trobar aquests tipus de producte i demanar-ne a alguna noia dels allotjaments, si és que us en pot aconseguir, li farà anar malament a ella. Si us plau, sigueu previsores en aquest aspecte.

He tingut la sort de poder fer molts safaris. Com a viatgera i com a dona, he aprés trucs, he conegut allotjaments meravellosos, he aprés de gent local, he rigut i plorat amb dones plenes d’històries i he gaudit de la sabana envoltada de lleons i postes de sol impressionants!

Teniu ganes de viure el mateix? Estaré encantada d’ajudar-vos i/o assessorar-vos. Us espero a Ganesha Travel, demaneu la cita que més us convingui a través de https://calendly.com/ganeshatravel