Desert Namib (by Marta)

El desert més gran del món

El dia que vaig anar al Desert del Namib vaig dormir ben poc ... no només perquè es recomana matinar per ser dels primers en arribar a l’entrada i arribar així a veure la sortida del sol, sinó perquè estava emocionada de per fi poder conèixer el Desert més antic del món! 
 
No era el meu primer desert però us puc garantir que em va sorprendre i puc assegurar-vos que és un desert únic, irrepetible i a més és un dels pocs llocs del món on podeu estar gairebé sols en molts quilòmetres a la rodona.
 
Pels què us apassiona caminar per paisatges bonics mentre sentiu la llibertat donant força als vostres peus teniu una bona notícia: al Desert del Namib hi trobeu de les dunes més altes del món! Són com gratacels que canvien de forma amb el vent però mai perden la seva alçada. És un esforç arribar a d’alt però les vistes valen l’energia invertida. Després sents una gran recompensa quan baixes per la sorra saltant, corrent, lliscant... com més lliure us sentiu! Simplement feu una cosa: SENTIU! És emocionant!
 
La famosa Duna 45, és un lloc que no us podeu perdre si voleu gaudir d’una posta de sol única, espectacular i màgica. 
 
Les dunes més impressionants es troben al salar de Sossusvlei, que en africà significa "el punt de no retorn". Aquí es poden veure les més altes arribant a mesurar més de 300 metres d'altura.
 
El desert de Namíbia té una extensió aproximada de 81.000 km² i es troba dins de el parc nacional de Namib-Naukluft. Un ecosistema viu, la longitud és d'uns 2.000 km, que avança mogut pels forts vents de l'Oceà Atlàntic. 
 
És un desert que m’agrada especialment perquè s'ajunta amb el mar, i que avança amb la línia de costa de l'Oceà Atlàntic. Aquí és on es troba la famosa Costa dels Esquelets, coneguda pel gran nombre de naufragis i esquelets de balenes.
 
Deadvlei és una parada obligatòria. El seu nom significa "llacuna morta". Els anys l'han portat a convertir-se en una vall d’arbres petrificats que poden arribar als 900 anys d’existència. Aquest punt em va encantar perquè no esperava un paisatge amb colors tan extrems. Destaca el blanc de la llacuna seca, amb el negre dels arbres i el taronja espectacular de les dunes. Les fotos semblen un quadre de colors combinats amb gràcia i precisió, doncs sembla impossible que al món hi hagi aquesta combinació tan forta de colors. 
 
Es diu que el Desert del Namib, el més antic del món. Es va formar fa més de 65 milions d'anys. La seva singularitat l'ha convertit en patrimoni de la humanitat des de 2003. Si sou apassionats de la fotografia, de la màgia del desert o dels viatges diferents, aquest és el vostre lloc!
 
Algú amb ganes de viatjar fins aquest desert tan bell com vell?
 
Voleu que us dissenyem una ruta a mida per Namíbia, totalment al vostre aire i així conèixer el Desert més antic del món i un país ple de contrasts i màgia? Contacteu-nos i us preparem el vostre viatge a Namíbia únic i especial! 
 
Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telèfon 972426178
 
Desert Namib (by Marta)