Com preparar una maleta de viatge

Esteu preparant un viatge? Esteu a punt de marxar? No sabeu com preparar la maleta? L’equip de Ganesha us dona uns consells

 

Esteu preparant un viatge? Esteu a punt de marxar? No sabeu com preparar la maleta? L’equip de Ganesha us dona uns consells

Quan preparem la maleta per anar de viatge, hem de tenir en compte dues coses principalment: una, el nostre destí, ja que si és un destí de platja, haurem de portar coses diferent que si anessis a la neu; dos, s’ha de tenir en compte la previsió climatològica de la zona i les costums del destí.

La planificació del viatge també és molt important. Per això fer una llista del que necessiteu i us voleu emportar és la millor manera per no oblidar-vos res. Aquesta llista la podeu anar retocant, a mida que veieu si necessiteu més coses o menys. Pd: NO OBLIDEU AGAFAR LA LLISTA PER LA TORNADA

Per començar a fer la maleta, el millor és posar les coses de la llista a la vista. Hi ha varies maneres d’economitzar l’espai a la maleta.

  • Una d’elles és enrotllant la roba.
  • Col·locar la roba interior i mitjons dins les sabates.
  • Posar els cinturons de manera que rodegin la part interna de la maleta.
  • Posar-te la roba que pesi més o que sigui més gruixuda i que ocupi més el dia del viatge, com per exemple l’abric. En aquest últim podem aprofitar les butxaques per guardar algun objecte.

Recomanem que no quedin espais buits de la maleta, per tal de que es mogui al menys possible el que hi ha dins la maleta.

Intentar preparar conjunts per tal de poder aprofitar les peces de roba més d’un dia, combinant-los, el més recomanable és fer servir colors neutres. A part d’això s’ha de tenir en compte la cronologia en la que us posareu la roba, per tal de posar la que us posareu primer a dalt i la que us posareu últim a baix. El pijama a dalt de tot, ja que probablement és el primer que us posareu. Per tal de poder ordenar la maleta i fer que sigui més fàcil, a sota de tot hi posarem les coses que pesin més, com pantalons o les sabates.

Al necesser és d’allò més important, ja que hem de tenir cura del que hi posem, com ho posem per no tenir problemes al control d’equipatges. Us recomanem fer servir els necessers transparents, ja que són molt fàcils de netejar i alhora podeu controlar tot el que hi ha. A més a més al control d’equipatges, a molts aeroports us el faran treure, així que si és transparent podran veure que hi ha. Els recipients han de ser siguin com a màxim de 100ml, ja que com a molt pots portar un litre. Si tens ampolles d’hotels d’altres viatges, utilitza-les perquè tenen la mida ideal (si al teu destí t’allotjaràs a un hotel pots prescindir de xampú i gel, ja que allà ho trobaràs). Recorda tapar les ampolles amb cinta adhesiva per evitar que es vessi el líquid. No oblidis el raspall de dents i el dentífric. Al necesser no es poden dur objectes punxeguts, com tisores, maquinetes d’afaitar. Pd: Hi ha necessers fets expressament per viatjar, els quals hi trobes allò necessari amb les mides indicades.

Si viatgeu amb ordinador, el més útil és agafar una maleta que tingui un departament exclusiu per poder treure’l i posar amb facilitat, ja que al control d’equipatge l’hauràs de treure, i et serà més còmode durant el trajecte no haver d’obrir la maleta per utilitzar-lo.

Abans de tancar la maleta, mireu bé si tot el que porteu és necessari o no, perquè si no es necessari, ho podeu deixar a casa. Les joies no són imprescindibles, ja que depèn del viatge que feu, només us portaran problemes d’on guardar-les i la por de perdre-les, a casa estaran segures.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun dubte o si teniu ganes de viatjar, estarem encantats d'ajudar-vos.

 

 

Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Web www.ganesha.cat

Telèfon 972426178